Samen

Met het initiatief ‘De Waspartner’ bereikt Driestroom drie doelen: de was van de verschillende Driestroomlocaties wordt gedaan, er zijn werkplekken op diverse niveaus voor onder andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de wasserette is een showroom voor ‘De Witgoedpartner’. 

De Witgoedpartner

De Witgoedpartner is witgoedspecialist en samenwerkingspartner van Driestroom voor wat betreft witgoed. Zij verkopen en leveren professionele wasmachines en in de showroom kunnen ze laten zien hoe de producten werken. Samen met Bas Rijcken van de Witgoedpartner en KIES Professioneel heeft Rob Huntink van Driestroom het unieke wasserij concept uitgedacht en vormgegeven. Door uitgebreid marktonderzoek en het maken van een business plan is de Waspartner een feit geworden.

De Witgoedpartner is al meer dan 10 jaar een trotse ketenpartner van Driestroom. Onderscheidend in de markt omdat ze zich niet alleen als een apparaten leverancier opstellen, maar ontzorgen alle Driestroom locaties bij het repareren, onderhouden en NEN certificeren van alle huishoudelijke en professionele apparaten met een eigen technische dienst. Ook zijn zij een uitstekende gesprekspartner bij het ontwerpen, uitwerken en realiseren van nieuwe complete horecakeukens en op maat gemaakte multiplex keukens met extra sterke scharnieren en desgewenst met sloten. Alle projecten worden vanaf het praatstuk tot oplevering onder één dak uitgevoerd, professioneel, korte lijnen, flexibel en altijd een uitstekend resultaat.

 
Stomerij Zeyrek

Daarnaast zijn er samenwerkingen ontstaan met een stomerij uit de regio. De Waspartner heeft een depot voor stoomservice. Stomerij Zeyrek zorgt voor een vakkundig en milieuvriendelijke reiniging. Tevens ondersteunt Zeyrek de medewerkers van de Waspartner bij het aanleren van de fijne kneepjes van het strijkwerk en voorzien zij in advies bij vlekkenbestrijding.

Leveranciers

De Waspartner heeft diverse leveranciers voor haar producten, te weten: Sealed air diversey care, Thermo Patch en Katex.

Danny Leendertse Sealed air diversey care:
"Ik heb Driestroom leren kennen als een organisatie waar veiligheid en het welzijn van haar medewerkers voorop staat. Vanuit deze gedachte hebben wij vanuit Diversey Care het CLAX Revoflow systeem aangeboden wat naast uitstekende wasresultaten ook 100% SAFE is. Driestroom & Diversey Care...........a safe and clean choice!"

Bas Rijcken: 
"Het meedenken in besparingen en het uitdenken van nieuwe concepten waarbij niet alleen het commerciële doel voorop staat maar iets terug kunnen doen voor de maatschappij is voor ons de drijfveer en heeft geleid tot een geweldig mooie kans voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Tevens kunnen beide bedrijven veel voor elkaar betekenen en toegevoegde waarde over en weer brengen. Wij zijn dan ook erg trots op deze unieke samenwerking en zeker op het team van de Waspartner welke hier vanaf dag 1 met veel enthousiasme en betrokkenheid een professionele invulling aan geeft."