Samen met

De Waspartner is een samenwerking tussen De Witgoedpartner en Driestroom. Ook werken we nauw samen met het Ecologie- en vrouwenatelier (EVA). Zij verrichten herstelwerkzaamheden voor ons.

De Witgoedpartner

De Witgoedpartner is witgoedspecialist en levert witgoedapparatuur, service en onderhoudswerkzaamheden. In de showroom van De Waspartner kunnen klanten de professionele was-, droog- en strijkapparatuur operationeel bekijken. De medewerkers van De Waspartner gebruiken deze apparatuur namelijk voor het doen van de was.

Driestroom

Driestroom is er voor mensen met een ondersteuningsvraag. We ondersteunen bij wonen, leren en werken. Bij ons staat jouw alledaags geluk centraal. Voor iedereen ziet alledaags geluk er net ietsĀ anders uit. Daarom gaan we altijd in gesprek over wat alledaags geluk voor jou betekent. Dit doen we vanuit drie uitgangspunten: echt contact, persoon centraal en vergroten van kansen.

Ecologie- en vrouwenatelier (EVA)

Ecologie en vrouwenatelier is een maatschappelijk initiatief om de talenten van vrouwen te stimuleren en door te ontwikkelen. In het atelier kunnen vrouwen met verschillende achtergronden uit Arnhem en omgeving elkaar ontmoeten. Van hergebruik van textiel tot sociale educatieve activiteiten is EVA in 2020 van start gegaan. EVA streeft naar om de economische positie van de vrouw te versterken en onafhankelijkheid vergroten. Er is ook een webshop opgezet om het project en de producten die door vrouwen worden gemaakt te promoten. Een deel van de inkomsten wordt gebruikt om het project voort te kunnen zetten en de rest gaat naar de vrouwen zelf. Het doel van het project is dat vrouwen met diverse culturele achtergronden een herkenbare bijdrage aan de samenleving kunnen geven.